Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ervaringen clienten

Op deze pagina publiceer ik de referenties die ik heb mogen ontvangen van mijn clienten.

Zelf een ervaring achterlaten? Dat kan, stuur me dan een email met je ervaring en ik zal deze hier publiceren.

Titel

Officia possimus voluptatum totam a omnis voluptate nihil aut porro soluta dolor sint atque iste est quaerat tempore ipsam impedit temporibus dolore officiis error totam blanditiis aliquid qui.

Titel

Ab amet eaque pariatur et perspiciatis minima aliquam voluptatibus qui fugiat totam non consectetur placeat omnis commodi unde est delectus eveniet libero nulla molestiae culpa eligendi commodi magni.

Titel

Modi eligendi placeat voluptas et in laboriosam sapiente quisquam omnis possimus voluptatem quos beatae vero ad impedit sunt eaque ea non quo qui non doloremque beatae corrupti voluptatibus possimus.

Titel

Titel

Debitis commodi et voluptatum dicta sit eos dolorum pariatur harum nisi beatae temporibus cum omnis necessitatibus sit voluptas qui dolorem autem quisquam consequatur dicta et aliquam explicabo cum magni rerum.

Titel

Aliquid itaque ab corporis voluptate aliquid recusandae ab accusamus est eos iusto repudiandae adipisci enim rerum dolor asperiores et impedit in et.

Titel

Pariatur voluptas porro rerum quo pariatur quidem rerum dicta molestiae quisquam quaerat nulla nihil facere nobis in repudiandae dolorem molestiae aperiam temporibus consequatur quo accusamus perferendis dolor aut dolores quia maiores incidunt sequi voluptas.

Titel

Quasi quo vero aut maiores similique similique id neque ducimus aut esse consequatur laboriosam nostrum quisquam maiores dolores nihil itaque et autem illum perferendis aliquam esse ut sequi dolor qui officiis voluptas et quisquam quod.

Titel

Blanditiis ut quia corporis repudiandae ut aliquam consequatur assumenda vitae ut quam et eaque incidunt repellendus suscipit ea voluptas corporis.

Ik kan nu verder

Kay heeft mij geleerd hoe systemen in de familie werken en wat voor invloed dat op je heeft. Zij leerde mij om woorden te vinden voor datgene wat ik voel en als volwassene voor het kind in mij te gaan staan, daardoor niet zo kwetsbaar te zijn.

Ik voel me nu pas echt volwassen op mijn 50e jaar. Hoe dan ook moet je door de pijn en het verdriet heen. Kay heeft na een hele serie gesprekken EMDR toegepast. Dat was heftig, maar het heeft mij uiteindelijk het laatste duwtje in de goede richting gegeven in het verwerken van de pijn die ik had. Kay is altijd de rust zelve. Zij laat je door haar manier van bevragen zelf de antwoorden vinden, oordeelt niet en dat maakt dat je je heel veilig voelt en alles kunt zeggen. Kay heeft mij geholpen om mijzelf te ontdekken. Ik kan nu verder met wat ik geleerd heb. Zij heeft me laten groeien. Ik ben daar zo blij mee. Dankjewel Kay!

W. V.

Zeer bevrijdend

In mijn gezin van herkomst merk ik dat ik daar erg veel rust heb gekregen. Ik heb niet het gevoel dat ik die rol "moet" spelen die ik vroeger wel heb aangenomen. Dat heb ik helemaal kunnen loslaten. Voelt als zeer bevrijdend. Naar mijn partner heeft dit ook een positief effect nl. dat ze niet meer met "weerstand' naar mijn gezin van herkomst gaat. Ze voelt zich daarin rustig. Dit komt doordat ik mijzelf kan zijn en geen "buitenkant" rol aanneem. Alles bij elkaar praten we over winst. Er is veel rechtgetrokken in mij binnen deze context.
Voelt goed en plezierig.

Haar kwaliteiten; betrokken, invoelend met een gezonde afstand vanuit professionaliteit. Humor was er zeker. Deskundig. Samenvattend: empathisch.

T.M.

Inzicht, rust en kalmte

In de afgelopen tijd heb ik gemerkt dat Kay mij de ruimte geeft, maar dan ook ECHT de ruimte geeft. Ik ben seksueel misbruikt, soms vecht ik daar nog mee in huidige relaties maar...ik heb een deel van mijn hart de ruimte kunnen geven. De ruimte om boos te zijn, de ruimte om te zeggen wat ik wilde. Dit klinkt misschien heel vanzelfsprekend maar dat is het niet. Dit is voor mij niet de eerste therapeut in mijn leven, maar Kay is wel de eerste die mij zonder veroordeling te woord stond. Ze haakte in als ze dat nodig vond met heldere inzichten maar te allen tijde zonder veroordeling en wat was ik daar aan toe!!! Doordat ik tot aan Kay geen één keer MIJN verhaal heb kunnen doen, ook niet in eerdere therapieën, was het een enorme verademing te merken dat ik eigenlijk gewoon alles kon en mocht zeggen. Ik MOCHT zeggen hoe ik de dingen voelde zonder verwijten terug te krijgen waarvan ik er genoeg heb gehad in mijn leven, teveel eigenlijk. Dusz...als je mij vraagt wat Kay voor jou kan betekenen dan is het inzicht, rust, kalmte, een vorm van geborgenheid door jezelf te mogen zijn. Go for it.

Femke

Kay straalt rust uit

Door EMDR therapie in combinatie met gesprekken met Kay ben ik er achter gekomen hoe ik in mijn dagelijks handelen werd belemmerd door een traumatische ervaring in het verleden. In gesprekken met andere hulpverleners is deze ervaring in het verleden wel vaker ter sprake gekomen, maar werd niet duidelijk wat er nou voor zorgde dat ik op moeilijke momenten in mijn leven blokkeerde of dat ik weinig zelfvertrouwen had. Tijdens mijn afspraken werd in onderling overleg besproken hoe de behandeling van die dag er uit ging zien. Voor mij was dat de ene keer een EMDR behandeling. Terwijl er door een headset afwisselend links en rechts geluiden klonken, werd mij gevraagd om terug te denken aan die ervaring uit het verleden en dan te op te merken wat er aan emotie/beelden/gedachten/lichamelijke sensaties boven komt. Een andere keer werd er een gesprek gevoerd en werd de situatie beeldend gemaakt met (Lego)poppetjes. Na een aantal behandelingen heb ik mijn traumatische ervaring een plekje kunnen geven in mijn leven, herinneringen eraan leveren geen vervelende gevoelens meer op. Voordat ik aan de therapie begon, nam op moeilijke momenten het kind in mij de regie in handen (dat had het kind als overlevingsmechanisme ontwikkelt na het trauma), nu ik EMDR therapie heb gehad heeft de volwassene in mij de regie. Dat voelt fijn. Waar ik vroeger altijd een stemmetje hoorde of ik het wel goed deed, ben ik nu veel zelfverzekerder en ben ik tevreden met mijzelf. Kay straalt rust uit. Door haar manier van vragen stellen, wordt je tot nadenken gezet. Ze heeft diverse gesprekstechnieken om tot de kern van het probleem te komen. Ik ben dankbaar dat iemand mij naar Kay heeft doorgestuurd. Bedankt!

Patricia

Eye-openers

Gedurende een moeilijke periode na 8 jaar relatie, hebben wij besloten om in gesprek te gaan met Kay als therapeute en Frank als coach. Door, naar later bleek, onder meer gebrek aan échte communicatie en het doen van aannames zaten wij op dat moment op een dieptepunt in onze relatie. Niet alleen onze relatie, maar ook als individu hebben wij veel geleerd en aan de gesprekken gehad. Door de probleemstelling goed uit te vragen en uiteindelijk naar de kern van het probleem te kijken wisten Kay en Frank ons uitstekend te helpen. De gesprekken gaven elke keer weer nieuwe inzichten en eye-openers, waardoor onze relatie uiteindelijk letterlijk gered is. We staan nu weer positief in onze relatie en praten nu echt over wat wij belangrijk vinden als individu, maar ook in onze relatie. Onder andere door Frank als coach in te zetten bleven de gesprekken altijd onpartijdig, en kon een probleem vanuit meerdere invalshoeken bekeken worden. Wat ons betreft is, in het kader van relatietherapie, een coach zeker van toegevoegde waarde gebleken.

Vertrouwen in toekomst

Wij zijn bij Kay terecht gekomen, omdat onze relatie na 9 jaar in heel zwaar weer verkeerde. In plaats van liefde, gezelligheid en vertrouwen hadden ruzies, discussies en verwijten de overhand het afgelopen jaren. We leefden volledig langs elkaar heen, om de negatieve sfeer maar te omzeilen.

We stonden allebei achter de stap om naar Kay te gaan, mede door onze twee jonge kinderen. Wel zeiden we dat ze 'verdraaid goed moest zijn om de boel nog te redden'. Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn we met ons gezin net terug van 3 weken vakantie. We hebben genoten van elkaar!

Kay heeft ons op een heel prettige, respectvolle manier geleerd patronen te doorbreken. Op de momenten dat we ons verschuilden achter 'mooie woorden' wist ze daar doorheen te prikken, zonder dat het kwetsend of vervelend was. Verwijten en verdediging werden verbannen. Begrip voor elkaar, acceptatie van verschillende karakters, waardering en erkenning zijn in plaats daarvan belangrijke pijlers geworden. Hierdoor hebben we niet alleen weer plezier met elkaar, maar voelen we ons ook als individu vele malen gelukkiger.

Het is bijzonder om te zien dat de negatieve spiraal waar we al vrij snel na het begin van onze relatie in terecht kwamen toch om te buigen was. Iets wat ons zelf niet lukte, hoe hard we dat ook hebben geprobeerd.
Kay heeft ervoor gezorgd dat we weer met vertrouwen naar de toekomst durven kijken, niet langs maar MET elkaar leven en daar zijn we haar zeer dankbaar voor.

Michiel en Marjolein

Copyright © 2020 Livinlight